Of het nu gaat om panelen, een brochure, (project)boekjes of een nieuwe huisstijl: in alle gevallen is de gedachte achter de vormgeving, 'het motief' waarom dingen eruit zien zoals ze eruit zien. Sluit het aan bij de doelgroep? Roept het die bepaalde sfeer op? Kortom, elk project, klein of groot, krijgt bij Het Ontwerpmotief de specifieke aandacht die het nodig heeft om overtuigend, mooi en succesvol te worden.

Even voorstellen

Het Ontwerpmotief is in 2009 opgericht door Nicole Helmink (1976). Na haar studie Culturele Maatschappelijke Vorming in Nijmegen kwam ze terecht bij een landschapsarchitectenbureau in Utrecht. Hier is haar liefde voor vormgeving ontstaan. Nicole: "Ik heb een superleuk beroep dat ik nog iedere dag met veel plezier uitoefen. Mijn grafische roots liggen in de landschapsarchitectuur. Na mijn opleiding heb ik gedurende zo’n 4 jaar de vormgeving van projectboekjes, beamerpresentaties en pr-materiaal verzorgd. Een nauwe samenwerking met projectleiders toen, en opdrachtgevers nu, is daarbij van groot belang om tot een kwalitatief goed eindproduct te komen.”

"Samenwerken met Nicole is altijd positief. In het ontwerpproces zoekt ze net zo lang naar de beste optie waardoor ze ons iedere keer weer weet te verrassen met iets bijzonders!"

Mariƫlle Kempen | directeur Tuin de Lage Oorsprong