slide-1

De ambitieuze vrouw, die alles wil.. maar ten koste van wat?

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving? Je bent een ambitieuze vrouw die van alles wil, op allerlei levensgebieden. Je wil een leuke en uitdagende baan, een gezellig sociaal leven, een bloeiende relatie met je partner, een goede moeder (dochter, zus, vriendin..) zijn, gezonde keuzes maken qua eten en voldoende sporten, er verzorgd uitzien, het huishouden op orde hebben, jezelf blijven ontwikkelen en voldoende tijd voor jezelf hebben? En wil jij alles wat je doet het liefst ook nog eens echt goed doen? lees meer

Meer energie

meer genieten

meer rust

Buitengewoon jezelf

Buitengewoon jezelf zijn, daar heeft iedereen vast zo zijn of haar ideeën bij. Dit is wat het voor mij betekent:
Als je buitengewoon jezelf bent hoef je jezelf niet anders voor te doen dan zoals je je eigenlijk op dat moment voelt (blij, boos, bang, verdrietig, groter, kleiner, beter, minder, harder..). Je weet dat niet alles altijd maar beter, sneller, of anders hoeft om gelukkig te kunnen zijn. Als je buitengewoon jezelf bent dan ben je in het hier en nu en dan geniet je van de kleine mooie dingen die er in ieders leven zijn. Je staat stil bij wat je zelf wil en probeert hier invulling aan te geven. Je maakt bewustere keuzes en kan zien en voelen wat er goed gaat. Bovenal volg je meer je hart en geloof het of niet, dit geeft echt meer rust. Goed om te weten; buiten wandelen heeft een magisch effect op buitengewoon jezelf zijn! lees meer

promo-cta-bg

Wil jij ook buitengewoon jezelf zijn?

separator

Durf je het aan om open en eerlijk naar jezelf te kijken en ben je bereid om ongeacht de weersomstandigheden je wandelschoenen aan te doen?

life coach bio

 

Ik ben Annerieke Hut (1979) en ik ben de oprichtster van Buitengewoon jezelf. Als ik mezelf zou moeten omschrijven dan komen de volgende woorden bij mij op: enthousiast, betrokken, down to earth, open en een doener. In het contact met jou blijf ik zo dicht mogelijk bij mezelf en dit laat ik je ook zien en merken. Tevens ben ik een buitenmens. Ik kan intens genieten van al het moois dat de natuur en het buitenzijn ons te bieden heeft. Ik voel de ruimte en het maakt me rustig. Daar ga ik niet in mijn ren- en vliegstand.

lees meer

Anderen over mij

client-image
Vrouw (40), Hilversum

Wandelen met Annerieke is wandelen op de hei, je vergeet de tijd, met je haren in de wind, de fluitende vogels om je heen en de galopperende paarden in de verte. Ik verliet de hei altijd met nieuwe bagage en een voldaan gevoel. Ik had vooraf nooit gedacht dat wandeltherapie zo’n verrijking kon zijn. Met name het in beweging zijn, helpt enorm als je veel ‘in je hoofd zit’. Er wordt iets extra’s getriggerd door de wandeling en de buitenlucht waardoor je sneller tot bewustwording en relativering kunt komen.
Annerieke weet je via een betrokken en natuurlijke wijze tot ( kritische) zelfreflectie aan te zetten. Een zeer positieve ervaring in de buitenlucht met een professionele en warme coach.

client-image
Vrouw (35), de Bilt

Ik liep mezelf al een tijdje voorbij, had weinig energie en begon me steeds meer gestrest te voelen. Dat was het moment dat ik de knoop doorhakte en besloot een wandelcoach te zoeken. Via-via kwam ik terecht bij Annerieke en ik voelde direct een klik. Dit was iemand die begrijpt wat het is en die ook nog antwoorden heeft! Hoe mooi, dacht ik. Nou… zo simpel is het niet, merkte ik al gauw. Ze stelde me vragen of deed oefeningen in het bos waardoor ik dingen inzag die soms uren/dagen later nog door m’n hoofd spookten. Ik merkte dat de antwoorden en inzichten als vanzelf kwamen, uit mezelf. Ik heb door haar respectvolle, kundige en heldere manier van coachen uiteindelijk vooral geleerd dat ik mag voelen… en dat dat gevoel er mag zijn... Met een flinke dosis humor ook en een groot inlevingsvermogen zette ze voor mij precies de juiste sfeer neer, waardoor ik mezelf kon zijn, kwetsbaar en kon groeien. Ik kan alleen maar zeggen: gun jezelf ook zo’n ervaring..”

client-image
Vrouw (22), Utrecht

Annerieke heeft mij ondersteund bij mijn angstklachten tijdens een wandelcoach sessie. Samen hebben we een wandeling gemaakt in de bossen bij Amelisweerd. Door diverse oefeningen en vragen bracht ze mij allereerst in het hier en nu. Vanuit deze basis en de rust keken we vervolgens naar mijn problematiek rondom angst. Annerieke is een super wandelcoach. Ze komt rustig, vriendelijk en boven alles zeer professioneel en kundig op mij over. Ik kan Annerieke en ‘buitengewoon jezelf’ zeker aanraden.

free-consultant

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om een klik met een coach te hebben.
Daarom bied ik een geheel gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.
Dit kan onder het genot van een kopje koffie in Utrecht NoordOost, of via een telefonische afspraak.

Uw bericht is verstuurd.

E-mail adres is ongeldig.